Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo nedostal pozvánku do Cannes, jako by nebyl... Smetánka ze všech koutů světa se momentálně sjíždí do Francie, aby se stala součástí nejproslulejšího mezinárodního filmového festivalu. Pondělní premiéra dramatu Foxcatcher v Cannes neunikla mimo jiné ani Lady Victorii Hervey, dceři markýze z Bristolu. Sedmatřicetiletá blondýnka už několikrát předvedla, že jí ani šlechtický původ nebrání v nošení modelů, které by byly například pro vévodkyni z Cambridge Kate naprosto nemyslitelné.

Růžová sukně z flitrů by ještě dekorum splňovala, s vrškem už to bylo horší. Zdánlivě cudný střih šatů bez výstřihu a s dlouhými rukávy byl totiž z módní síťoviny, která nechala prosvítat každý centimetr kůže.

Na festivalu nechybí ani Victoriina kamarádka Lindsay Lohan, se kterou byla Victoria minulý týden spatřena v Londýně v salónu krásy. Je jasné, že se obě provokatérky sejdou i tentokrát. Pro Lindsay však jejich společná pařba během festivalu v roce 2010 neměla nejlepší dozvuk, jelikož se v médiích objevily fotografie, jak po jedné z párty padá alkoholem zmožená na zadnici. Jak to asi dopadne letos?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám