Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, zda si k luxusnímu výstřihu pomohla Kateřina Brožová (56) plastickou chirurgií, se spekuluje již dlouho. Podle informací Super.cz modelaci ňader opravdu podstoupila, a to zhruba před pěti lety. Ať je to jakkoli, Brožová se pyšní nejen dokonalým dekoltem, ale opravdu luxusní postavičkou.

Ve svých 46 letech vypadá fantasticky. Sama přiznává, že zadarmo to rozhodně není. „Jak to dělám, že nepřibírám? Mám velký výdej energie. Vystupuju v představeních, ve kterých nesejdu z jeviště, a žiju za Prahou na vesnici. Miluji procházky, práci na zahradě a cvičení,“ prozradila Brožová.

„Pohybu mám dost. Kdo ví, jak bych vypadala, kdybych od rána do večera seděla jako pecka a cpala se knedlíky,“ dodala se smíchem herečka, která zmlkne, když se řeč stočí na jejího partnera. Oficiálně je už několik let nezadaná.

Brožová se naposledy objevila na křtu desky Dalibora Jandy, které se stala kmotrou. A vypadala jako vždy úžasně. Kateřina má snad recept na věčné mládí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám