Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Smatanová (38) se živí svým vzhledem a dobře ví, že být mladá a krásná není navždy. Proto se svému zevnějšku řádně věnuje. Na postavě dře každý den, a je to znát. Smatanová se pyšní jedním z nejdokonalejších tělíček mezi modelkami.

S trenérkou chodí cvičit třikrát týdně hodinu na kruhový trénink. „Dělá mi i jídelníčky a zorganizuje mi také individuální plán, když si chci jít třeba jen tak zaběhat. Když mám dvoufázový trénink, což znamená pohyb ráno a večer, tak mě žene k tomu, abych dostatečně jedla. Tělo nesmí hladovět, potom to nemá ten efekt,“ vysvětluje Lucie, která se svojí trenérkou připravuje cvičení pro veřejnost. „Lidé si se mnou budou moci zacvičit a vyzkoušet si tak, co přesně dělám,“ upřesňuje Lucie a dodává, že cvičí hlavně po ránu.

Pravidelně také chodí na kosmetiku a ke kadeřníkovi. "Mám svoji barvu a nemám vlasy ani zahuštěné. Vím, že v létě je potřeba vyživující kúra, ale nejsem schopná s tím na hlavě doma vydržet. Můj kadeřník Martin na to má speciální žehličku, kterou tu kúru do vlasů zažehlí," vysvětluje Smatanová.

Modelka se nyní naplno věnuje škole, začalo jí zkouškové období na vysoké škole a dvě z osmi zkoušek už má úspěšně za sebou. Navíc píše bakalářskou práci na téma Vězeňský systém v ČR.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám