Hlavní obsah
Článek

Názory, které si leckdy vyslechneme, jsou celkem bizarní a patřilo k tomu i povídání se zpěvačkou Markétou Konvičkovou (29) o jejím vzhledu a zejména o outfitu, který si vzala na poslední velkou společenskou událost.

Že bude mít zajímavý model, nám dopředu prozradil její manažer Petr Šiška, jenž tvrdil, že má zpěvačka připravené šaty pošité aplikací měsíčků, jež mají naznačit její měsíční periodu. "Nevím, co řekl, asi to byl fórek, který měl dopadnout jinak. Je to tak, že můj návrhář prezentuje první kousek ze své podzimní kolekce právě na mně a já jsem na to pyšná," řekla nám Markéta.

To, že je Konvičková momentálně spokojená se svojí váhou, naznačoval střih šatů, jenž byl dost odvážný. Odhaloval bříško a stehna v kraťáscích. "Myslím, že to není vulgární, model je podle mne nádherný a já se cítím úžasně," mínila.

"S návrhářem jsme se shodli, že jde o to podtrhnout mé dospívání, teď oslavím dvacetiny a už se cítím jako žena," dodala. V účesu s copánkem nad čelem ovšem Markéta vypadala tak na šestnáct, a ne na dvacet. "Byla doba, kdy mi bylo patnáct, a vypadala jsem na třicet, tohle je lepší varianta a je hezké, že ve dvaceti vypadám na šestnáct. Ženu vždy potěší, když jí někdo řekne, že vypadá mladší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám