Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mila Kunis zřejmě usoudila, že ani ve volných outfitech, které doposud nosila, už své rostoucí těhotenské bříško neskryje, a tak se konečně nechala vyfotit v tílku, které obepínalo její postavu a dávalo vyniknout přednostem nastávající maminky. Ty už narostly do takových rozměrů, že si o ně Mila může opřít ruce.

Dalším milým bonusem na těchto fotkách je to, že doposud se na většině svých těhotenských snímků Kunis tvářila, jako by jí uletěly včely, kdežto zde má úsměv od ucha k uchu. Stejně tak její snoubenec Ashton Kutcher (46), který jí byl po boku, když ještě s pár přáteli odcházeli z večírku.

Takhle mají vypadat nastávající rodiče, ne jako posledně, když je fotografové potkali při venčení psů a oba působili jako hromádka neštěstí.

Herci se k tomu, že čekají společného potomka, nevyjadřují. Podle velikosti Milina bříška lze však soudit, že jejich dítě se narodí už velmi brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám