Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Dominika Mesarošová (38) opět provětrala své pověstné silikonové balóny. Na kadeřnické show v jednom pražském klubu si nenechala ujít představení nové italské vlasové kosmetiky.

A jak už je jejím zvykem, spíše než vlasovými kreacemi provokovala přítomné pány dráždivými černými šaty s průsvitným vrškem, pod nímž naplno obnažila své pověstné silikony. Přítomní pánové tak na Dominiku opět „vejrali“ tak, že pokud by stála pouze o oční kontakt, zjevně by se nedočkala. Na to působil její monstrózní hrudník až moc vyzývavě.

Na vlasové show nechyběla ani modelka Gábina Dvořáková (35), která se poprvé pochlubila těhotenským bříškem, jež se už řádně zakulacuje. "Je mi špatně, a to pořád. Ale jak se říká, že to jsou ranní nevolnosti, tak já je mám celý den," postěžovala si Super.cz přítelkyně hudebníka Vaška Noida Bárty.

Akci moderoval Libor Bouček (43), který měl plné ruce práce, jelikož italští kadeřníci neplánovaně měnili průběh akce. Zkušený moderátor ale hravě improvizoval a poradil si i s neplánovaným překladem z angličtiny do češtiny.

Reklama

Další články

Načítám