Hlavní obsah
Článek

Úřadující Česká Miss Jitka Nováčková (31) uchvátila celou republiku svou krásou. Jak ale vypadá mladá kráska v civilním životě? Super.cz přináší exkluzivní fotografie naší naděje na Miss Universe. Není to nic reprezentativního. Když totiž kolem Nováčkové neběhá zástup vizážistů, je z ní taková normální holka.

Vlasy do drdolu, nenamalovaná a vytahané tílko. Přesně takhle vypadá Česká Miss Jitka Nováčková v civilním životě. Říkáte si, že je to obyčejná dívka? Omyl. Přesně v tom stavu, jak naši fotoreportéři zachytili Nováčkovou, by se nikdy nenechala načapat Tatiana Kuchařová ani jiné modelky, které na titul České Miss nedosáhly.

Pro Nováčkovou totiž získáním korunky její povinnosti neskončily. Právě ona reprezentuje krásu naší země a toho by si měla být vědomá a zapomenout, že je obyčejnou dívkou z Českých Budějovic. Přece jen je naší nadějí na Miss Universe v Brazílii, kam letí letos v srpnu. A jelikož si ji do České Miss vybrala sama Michaela Maláčová, rozhodně do ní vkládá velké naděje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám