Hlavní obsah
Článek

Hvězda Pobřežní hlídky se rozhodla na filmovém festivalu v Cannes vytáhnout na světlo bolestivé vzpomínky, které několik desítek let neměla potřebu zveřejňovat. Nyní ale nastal čas na sebe opět upozornit.

Slavná Playmate se nejspíš po boku skutečných filmových hvězd cítí být opomíjena, a tak se rozhodla zaujmout krutým životním příběhem, který si vyloženě říká o zfilmování. Snad proto své tajemství odhalila právě v Cannes, kde je velká koncentrace médií i producentů.

Pamela Anderson (46) ve Francii prezentovala činnost své nadace na ochranu zvířat, ale vedle premiér očekávaných filmů by tato akce zapadla. Silikonová hvězda tak musela pořádně přitlačit na pilu a před nic netušícími hosty vyprávěla o tom, jak ji v šesti letech zneužila chůva.

Tím ovšem její šokující vystoupení neskončilo. Ve 12 letech byla Pamela znásilněna pětadvacetiletým mužem, což byla její první heterosexuální zkušenost. Nejhorší zážitek ovšem prožila na střední škole, když se nedobrovolně musela podvolit svému příteli, který si na pomoc přivedl rovnou šest svých přátel.

Po těchto tragických zkušenostech ovšem Pamela Anderson na muže nezanevřela a díky svým často odhaleným silikonovým ňadrům se stala sexsymbolem 90. let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám