Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen divadlo a seriály tvoří příjmy Terezy Kostkové (47). Super.cz byl u toho, když sympatická herečka fotila televizní kampaň pro internetového prodejce parfémů.

Reklamní spot poběží pouze několik sekund, ale samotné natáčení trvalo tradičně přes šest hodin. Kostková bude mít v reklamě pochopitelně hlavní roli, ale důležitou úlohu v natáčení sehrála také obří květinová stěna, která vykreslovala iluzi vůně.

U Terezy jsme zvyklí, že v soukromí většinou sahá po modelech s hlubokými dekolty, v tomto případě si ale oblečení nevybírala sama, a tak úplně neodpovídalo jejímu mustru. Místo šatů s hlubokým výstřihem ji až po krk zahaloval model z lehkého šifonu. "Poskytnul jsem víc možností a nakonec jsme zvolili šaty, ve kterých vypadala Tereza jako antická bohyně,“ komentoval svou volbu stylista, který Terezu občas obléká i v soukromí.

Poté, co si Tereza odpracovala své, se u úchvatné květinové stěny vytvořené mladou talentovanou scénografkou vystřídala s rumunskou televizní moderátorkou a herečkou Danou Rogoz. Ta ve stejných interiérech natáčela mutaci reklamy pro rumunský trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám