Hlavní obsah
Článek

Hudební show X Factor musela po druhém přímém přenosu opustit favoritka Brigita Szelidová, která byla označována za domácí obdobu Susan Boyle. Její cesta v soutěži ovšem nečekaně skončila.

Brigita sice předvedla skvělý výkon, jímž potvrdila svůj obrovský potenciál, ale diváky její zpěv nejspíš příliš nenadchnul. Sisa Sklovska ji předčasně označila za budoucí vítězku, a to se zpěvačce vymstilo. O postup se musela utkat s Matějem Vávrou, který o přežití v soutěži bojoval i minulý týden. I podruhé svou účast v X Factoru obhájil, a Brigita se tak v závěrečném přenosu neobjeví.

Osmačtyřicetiletá Slovenka přitom měla šanci prosadit se na hudební scéně, protože vedle silného hlasu disponovala i dojemným příběhem. V osmém měsíci těhotenství zjistila, že musí přijít o svého potomka. Po zdravotních komplikacích se Brigita musela vyrovnat i se smrtí maminky, ale všechnu nepřízeň osudu ustála.

V posledním kole x Factoru se v neděli utká poslední šestice soutěžících. Oto Klempíř má ve hře kapelu Joy$ a duo Ricco a Claudia, Celeste Buckingham Tibora Gyurcsíka a Matěje Vávru. Další dva porotci už mají jen jedno želízko v ohni - Sisa Sklovska Petera Bažíka a Ondřej Brzobohatý Katarínu Ščevlíkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám