Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se přidala k bouřlivým oslavám sparťanských fotbalistů, kteří ve finále Poháru České pošty porazili v infarktovém zápase Viktorii Plzeň až v napínavém penaltovém rozstřelu. A protože se kromě pohárového vítězství sparťané radují také ze zisku mistrovského titulu, byly oslavy získaného doublu opravdu veliké.

Kapitán David Lafata, záložníci Bořek Dočkal, Lukáš Vácha a Ladislav Krejčí, brankář Tomáš Vaclík a další halekající sparťané dorazili s velkou pompou do oblíbeného baru sportovců v centru Prahy, kde se to jen hemží krásnými kočičkami čekajícími na svou kořist (své by o tom mohli vyprávět hokejisté). A shodou okolností v baru natrefili i na Agátu, které dovolili vítězný pohár zvednout nad hlavu.

„Jak jsem řekla, Spartaaa,“ halasila modelka obklopená rozjařenými sparťany na sociální síti. Agáta zkrátka umí být ve správný čas na správném místě. A nemusí u toho být ani Jakub Prachař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám