Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Jiří Korn si k 65. narozeninám nadělil opravdu luxusní dárek. Není lépe vybraného dárku než toho, který si nadělíte sám. V největším hodinářství ve střední Evropě, které se nachází v centru Prahy, si vybral hodinky za pořádně tučnou sumičku. Zaplatil za ně čtvrt miliónu korun!

„Mám narozeniny, ještě docela půlkulaté, a to si tak člověk chce udělat radost,“ říká zpěvák. A protože má rád výjimečné a hezké věci, a navíc dobře ví, že k outfitům, na které je mimochodem expert, patří i vhodně zvolené doplňky, rozhodl se pro hodinky. „Vy potřebujete boty a kabelky, my auta a hodinky. Ale samozřejmě i vás, ženy, které jste samy o sobě šperk,“ tvrdí Jirka.

„Vybrat si hodinky je docela těžké, protože je jich velká spousta. Když se vám nějaké líbí, musíte si je dát na ruku a trochu si na ně zvyknout. Pak teprve zjistíte, že se vám líbí tak moc, že bez nich nemůžete být. Já už jedny pořádně drahé mám, je to model světové značky Perrelet Tourbillon a jsem z nich nadšený. Teď jsem zatoužil po jiném modelu,“ vysvětluje Korn.

Zpěvák si potrpí na to, aby všude chodil včas. Respektive, jak říká, načas chodil kdysi, teď chodí o hodinu dřív. „Ten čas vždycky nějak využiji. Něco se učím, vyřizuji maily,“ vypočítává Korn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám