Hlavní obsah
Článek

Statisíce českých mužů by mu záviděly! Dvouletý syn Vlaďky Erbové (42) a Tomáše Řepky Markus má jako jeden ze dvou mužů na světě možnost beztrestně se dotýkat jejích ňader. A prý si na tom zakládá!

„Markus má moje prsa strašně rád. Je to vlastně jediný chlap, který je neskutečně obdivuje a pro mě jako pro mámu a ženu jde o neuvěřitelnou poctu. Rád je objímá a líbá nebo si s nimi hraje. Prostě je miluje. Takovou tou jinou láskou, kterou pochopí jen mámy,“ směje se rozněžněle modelka.

„Brzy jsem přišla o mléko a on je přesto asi stále má v paměti. Obě dvě děti vlastně uklidňuju tím, že si je přikládám na hrudník, aby cítily mou teplotu těla a tlukot srdce. A moc to pomáhá. Markuse navíc moje prsa zajímají tak, že cítí potřebu je neustále kontrolovat, prohlížet a něco na nich studovat,“ vypráví Erbová.

„Všechny známky vedou k tomu, že jednou z něj bude pravděpodobně heterosexuál. Už dnes se otočí za hezkou holčičkou. Je to neskutečný milovník. Všechny ženské by nejradši pusinkoval, ale ňadra ho tedy zajímají jenom moje. Naštěstí!“ uzavřela s úsměvem Vlaďka, která spolu s kolegyněmi v branži třiadvacátého a čtyřiadvacátého května bude k vidění na píseckém víkendu módy, na němž se budou dražit fotografie pro dobrou věc.

Reklama

Další články

Načítám