Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss 2007 a modelka Lilian Sarah Fischerová (27) se dopustila prohřešku. Během módní přehlídky totiž tato protřelá kráska udělala amatérskou chybu a ukázala víc, než chtěla. Zapomněla totiž na kalhotky v tělové barvě, bez kterých modelky zásadně spodní prádlo nepředvádí. Stala se hned středem pozornosti přítomných mužů. Pokochat se mohl i reprezentační brankář Ondřej Pavelec.

Na toto zaváhání česká kráska snad nikdy nezapomene. Během módní přehlídky se jí kalhotky od plavek díky absenci kalhotek v tělové barvě zařízly tak, že bylo vidět skoro vše.

Na módní přehlídku se přišel podívat i reprezentační brankář Ondřej Pavelec, který se po svém výkonu na mistrovství světa v hokeji stal miláčkem celého národa. Pavelec, který tvrdí, že je stále svobodný, mohl na Fischerové oči nechat.

A není se co divit. Ta je totiž na rozdíl od Michaely Štoudkové, se kterou odešel z oslav bronzové medaile více podobná jeho expřítelkyni Nikol. Pavelce zaujaa také tanečnice Klarisa Pivodová, která předvedla několik odvážných tanečních kreac.

Reklama

Další články

Načítám