Hlavní obsah
Článek

Zatímco u jiných podobných případů by patrně již dávno policejní vyšetřování skončilo, kvůli mediálně mimořádně sledované sebevraždě Ivety Bartošové (†48) se strážci zákona snaží, jak mohou. Podle našich informací ve vyšetřování už nehraje prim zrzavá bývalá herečka Kamila přezdívaná Rudá Sonja. „Vede to nyní šéf kriminálky. Pomáhá mu spousta podřízených a musejí používat i trezor!“ tvrdí náš zdroj.

„Případ se dokonce rozdělil do dvou spisů. Jeden se týká vyšetřování sebevraždy Ivety Bartošové, druhý trestné činnosti, kterou na ní někdo mohl páchat,“ říká pramen s tím, že ale s ohledem na stav prověřování případu nechce raději nic specifikovat, aby někoho nevylekal. Že by snad šlo o pátrání po tom, zda zpěvačka skutečně nebyla obětí domácího násilí?

Kriminalisté stále netrpělivě čekají na to, až dorazí toxikologické výsledky, jež mají potvrdit, či vyvrátit, zda zesnulá umělkyně měla v těle zbytkový alkohol a (nebo) prášky. Nález stop po lécích se podle našich poznatků předpokládá.

Na oddělení prý byla zavedena přísná bezpečnostní opatření. „Některé části spisu jsou uloženy odděleně v jiném trezoru. Panuje tam obava, aby se třeba fotografie z místa činu, ale i další důkazy, nedostaly do médií,“ dozvěděli jsme se závěrem.

Reklama

Další články

Načítám