Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno Mariah Carey (54) představila se vší parádou na newyorském Times Square nové album Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse, na které si její příznivci museli počkat dlouhé čtyři roky. Pěvecká ikona mu momentálně dělá promo v médiích, seč jí síly stačí. Poskytuje rozhovory, chodí do rádií a dokonce se přiměje i k hodně brzkému vstávání, aby mohla vystoupit v ranním televizním pořadu The Today Show.

Carey se v pořadu představila s novou písní You Don't Know What To Do a rovněž zazpívala svůj hit Touch My Body, a to v dlouhé třpytivé róbě a elegantní rukavičce. Podle mnohých se její model hodil spíš na společenskou událost, než na tuto show, kam umělci volí spíš moderní styl a nedbalou eleganci. Rovněž make-up nenapovídal tomu, že je okolo osmé hodiny ráno.

Podobné šaty si Mariah v poslední době oblíbila. Nejspíš střihově lichotí její opět se kulatící postavě a navíc hravě schovají i stahovací spodní prádlo pod nimi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám