Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen rok se anglická herečka Elizabeth Hurley bude moci řadit mezi čtyřicátnice, ale to jí nebrání v nošení minišatů, výstřihů a dlouhých vlasů. I když jsou tyto ženské zbraně spjaté spíš s mládím, hvězda komedie Smlouva s ďáblem či série Austin Powers je důkazem, že věk dnes může opravdu znamenat pouze bezvýznamné číslo, když máte skvělé geny a dost času a peněz se o sebe starat.

Ve čtvrtek Elizabeth ozdobila červený koberec na události pořádané stanicí NBC Universal v New Yorku. Krásky, které bude devětačtyřicet za tři týdny, si i díky chytře zvoleným krajkovým šatům, které ladily s jejíma zelenýma očima, nešlo nevšimnout.

Bývalá partnerka Hugha Granta či Shanea Warna, která má jediné dítě (syna Damiana) z krátkého románku s americkým podnikatelem Stevem Bingem, se na akci setkala například s Kim a Khloé Kardashian, Anne Heche, Jessie J nebo Kelly Osbourne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám