Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) s manželem Karlem Vágnerem mají zvláštní zálibu. Aniž by jeli někam na dovolenou, dopřávají si společné noci v pražských hotelech. "Oba hotely milujeme, když se o vás někdo stará, rozestele vám, připraví čisté ručníky a funguje room service," svěřila Super.cz modelka.

"Doporučuji to každému. Prostě se večer sebereme, sedneme do auta a užijeme si klidný večer. Třeba se jenom koukáme na televizi a objednáme si club sendvič. Pražské hotely jsou krásné a postupně je zkoušíme. A aspoň ušetříme za letenky," popsala nám své výlety z rodinného stereotypu Simona, když jsme ji na výročí jednoho pražského hotelu potkali. "Jsou právě i na místech, kde by je nikdo nečekal, třeba tady v bývalém augustiniánském klášteře," dodala.

Pokud jde ovšem o cestování, má toho na příští dva měsíce naplánováno docela dost. "Měla jsem teď hektičtější období, ale červen a červenec mám volno, takže pojedeme s dětmi nejdřív ke známým na Kanárské ostrovy. Mají tam dům a je to tam pro děti dokonale uzpůsobené. Pak nás čeká jih Francie, Paříž, Londýn, Kréta a ještě chceme jet na loď," popsala náročný cestovní program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám