Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je holka krev a mlíko a na své žensky tvarované křivky je patřičně hrdá. Vždyť kdyby ztratila své pořádné boky, macatá stehýnka, bujné vnady a oplácané pozadí, nebyla by to snad vůbec ona a jistě by zklamala řadu svých fanoušků, kteří ji mají rádi přesně takovou, jaká je.

Naposledy Farna představila svůj zbrusu nový singl na předávání Cen Anděl, kde se ukázala hned ve dvou modelech, které jejím prostorným proporcím přidaly ještě větší grády. V bílém outfitu vypadala jako krabice od dortu a v těsných červených šatech zase nebývale vyniklo zpěvaččino pověstné pozadí, které by jí mohla závidět i slavná Jennifer Lopez!

"Každý to má jinak, někdo při stresu nejí, někdo naopak nemá potřebu jíst, když je šťastný. Ale já jím pořád. Zajídala jsem stres, když jsem se učila na maturitu, a vůbec moje práce je hodně o stresu a já jsem toho výborným příkladem," prozradila Super.cz vytížená zpěvačka, jež momentálně působí v porotě polské verze X Factoru.

Nešlo si nevšimnout, že zadek Ewy Farne nabývá čím dál tím větších rozměrů. A to přitom zpěvačka v zimě zhubla. Záleží samozřejmě také na tom, jaké šaty stylista Farne zrovna doporučí. Ne vždy totiž musí vybraný outfit ladit s podobou krabice jako na Andělech. Jak šel čas s pozadím Ewy Farne, si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám