Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O manželské krizi italského fotbalového brankáře Gigiho Buffona a modelky Aleny Šeredové (46) si už nějaký ten pátek cvrlikají i vrabci na střeše. Populární Gigi se měl spustit se sportovní komentátorkou televize Sky Ilarií D’Amico, což potvrdily i fotografie magazínu Chi, který Buffona nachytal, jak si pohlednou tmavovlásku vede na hotel.

Šeredová sice udržuje dekorum a mlčí jako hrob, ale na sociální síť už několik měsíců dává jen fotky sebe, svých kamarádek a synů Louise Thomase (6) a Davida Lee (4). A zdá se, že Buffonovi se pořád líbí naprosto stejné typy žen!

1) Jsou jako dvojčata

Ilaria D’Amico je Aleně Šeredové neuvěřitelně podobná! Jediný rozdíl je v tom, že si italský hřebec nenabrnknul žádnou mladší samičku, jak je u fotbalistů zvykem, ale šarmantní čtyřicátnici! Rozvod je tak, zdá se, téměř na spadnutí.

2) Tituly za krásu

O čtyři roky starší kráska je stejně jako Alena pohlednou brunetkou, po které šílí nejen fotbalový fanoušek. Alena se chlubí titulem 1. Vicemiss ČR z roku 1998, Ilaria je ověnčena titulem Sportovní novinář roku, který získala před pěti lety. A pyšní se i desátým místem v žebříčku nejvíc sexy sportovních novinářek.

3) Podobné začátky

Obě dámy se na výsluní dostaly díky moderování, byť zatímco Šeredová se objevila v zábavních pořadech, Ilaria propadla fotbalu.

4) Plný hrudník

Buffon jistě podlehl nejen líbivé tvářičce Ilarie, ale i bujnému poprsí, kterým se atraktivní sporťačka (stejně jako Šeredová) honosí. A co na tom, že jí k němu dopomohly šikovné ruce plastických chirurgů.

5) Potrpí si na náruče bohatých a vlivných mužů

Buffonova sporťačka má čtyřletého syna s miliardářem Roccem Attisanim. Alena chodila s italským hercem Edoardem Costou, režisérem Luigim De Laurentiisem a spekulovalo se i o jejím románku s miliardářem Flaviem Briatorem. Nakonec ale zakotvila u Gigiho Buffona, kterého si vzala před třemi lety ve vyšehradské bazilice svatého Petra a Pavla. Teď ale ve vzduchu nejspíš létají rozvodové papíry..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám