Hlavní obsah
Článek

Ozzy Osbourne by se měl hodně snažit, aby se nikde na světě neobjevilo jeho nemanželské dítě. Kdyby totiž své choti Sharon byl skutečně nevěrný a nemanželského potomka zplodil za jejími zády, dočkal by se možná krutého trestu. Osbourne se totiž teď nechala slyšet, že kdyby Arnold Schwarzenegger, jenž zplodil dítě za zády manželky s hospodyní, byl jejím mužem, ufikla by mu penis.

„Byla jsem z něj opravdu velmi zklamaná, že byl tak příšerně neuctivý a prolhaný. Udělal něco takového přímo doma. Může si dělat cokoli v hotelu při cestování, třeba se zničit, ale nemůže tak bez respektu jednat před svou rodinou přímo u sebe doma. Pro mě je to prostě nemyslitelné. Já bych mu uřízla penis. Arnieho penis by se válel u koše, tam by skončil. A ji bych donutila to uklidit. Ten mop bych jí přitom omotala kolem hlavy,“ nebála se drsných slov osmapadesátiletá Sharon.

Schwarzenegger podvedl svou manželku Mariu Shriver v jejich domě se zaměstnankyní. Ta s bývalým kalifornským guvernérem počala chlapce. Toho porodila jen pár dní před tím, než manželka Maria přivedla na svět syna Christophera.

Reklama

Další články

Načítám