Hlavní obsah
Článek

Někdo slaví své narozeniny v rodinném kruhu, někdo s blízkými přáteli a někdo se vypraví na velkolepou párty do klubu, jako to udělala parta známých tváří, které spojuje někdy jen narození ve znamení Býka.

„Na svých oslavách mívám minimálně třicet lidí a vždy si přeji, aby se všichni dobře bavili a byla to pořádná párty,“ prozradila Hana Věrná, 2. Vicemiss 2009, a jak řekla, tak také učinila a svou oslavu si na parketu náramně užila. Co se týče dárků, má jasnou představu: „Nemám ráda, když jsou dárky praktické. Vážím si naopak toho, když se člověk zamyslí a jeho dárek pak vyjadřuje to, že mě vnímá a je originální přímo pro mě,“ přiznala Věrná, kterou však dokáže náramně potěšit i krásná kytice.

Iveta Vítová (40), Česká Miss 2009, která na svou nezapomenutelnou narozeninovou oslavu prý zatím teprve čeká, prozradila, jaký dostala nejdražší dárek. „Bylo to před dvěma lety auto od manžela. On je ale šibal, takže to byl dar najednou k svátku, narozeninám, dokončení studia a taky k zásnubám," vypočítala.

„Oslava narozenin, na kterou nikdy nezapomenu? Když mi bylo devět, s kamarádkami. Byly to asi jedny z posledních narozenin, které jsem slavila. Anebo když mi bylo v tenisovém areálu uděláno narozeninové překvapení, o kterém jsem neměla nejmenší tušení. Bylo nás tam asi dvacet a celý večer byl velmi zábavně pojatý,“ svěřila se Tereza Fajksová (34), Miss Earth 2012, která si na oslavy prý vůbec nepotrpí, což jí rozhodně nevěříme.

I moderátor Petr Šiška zažil jednou opravdové narozeninové překvapení, když mu dle jeho slov na koncertě společně popřálo a zazpívalo dva a půl tisíce fanoušků. "Nejkrásnější dárek v životě jsem už dostal, a to bylo narození mé první dcery. Jen jsem očekával, že by se měla narodit přesně ve stejný den jako já, ale o dva dny si pospíšila," vzpomínal. Velké mejdany ale rád nemá. "Já si vždycky jen tak sednu se skleničkou koňaku a bilancuji, že je fajn, že jsem zase přežil další rok," řekl nám.

Herečka Bára Fišarová ani s přibývajícím věkem na narozeninové oslavy nezanevřela. "Slavím moc ráda cokoli a letos jsem dostala krásný dárek. Titulní roli v divadelní hře. Jinak je pro mne ale největším dárkem, když si můj přítel vzpomene, že nějaké narozeniny mám," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám