Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Krimi zpráv na Primě Bára Kozáková se na pár dní vypravila do britské metropole. V Londýně jí dělají společnost rodiče se sestrou a kolegyně z redakce zpravodajství Michaela Nováková.

"Londýn je úžasný a krásný, vždycky se sem ráda vracím. A tohle je takový rodinný výlet, vzala jsem s sebou i kolegyni z televize, takže k sestavě nemám jedinou výhradu," směje se Barbora, jež cestuje od jedné památky ke druhé. "Hlásím se zrovna z Toweru, jinak jsme toho viděli strašně moc a pochopitelně jsme museli proběhnout i nákupní třídu Oxford Street," doplňuje.

Právě nákupy dělají nyní Báře velkou radost. Za poslední tři měsíce zhubla 12 kilogramů, a tak na ní nové hadříky vypadají o poznání lépe a nakupování moderátorku o to víc baví.

Barbora Kozáková coby tvář Krimi zpráv bedlivě mapuje i bezpečnost kolem sebe. Mnoho podnětů na reportáž ale v britské metropoli naštěstí nepotkala. "Říkám si, že pro obsah Krimi zpráv je tu až podezřelá nuda, působí to tu na mě až moc klidně a bezpečně, ale kdo ví. Pravdou je, že do malých uliček raději nechodíme," doplnila.

Reklama

Další články

Načítám