Hlavní obsah
Článek

Ještě před několika dny nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi hollywoodským hercem Geogem Clooneym (62) a půvabnou italskou modelkou Elisabettou Canalis (45) skřípalo. O to víc svět šokovalo jejich prohlášení, v němž oznámili svůj rozchod.

„Už spolu nejsme,“ uvedl pár pro televizní pořad Entertainment Tonight. „Je to velmi těžké a osobní. Doufáme, že všichni budou respektovat naše soukromí,“ žádali bývalí milenci. George a Elisabetta spolu byli dva roky. Seznámili se v Římě a poprvé se na veřejnosti ukázali na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2009.

Nečekanému rozchodu mnozí pořád ještě nechtějí uvěřit. Před pár dny byl Clooney s Canalis načapán při romantické večeři v italské restauraci. Počátkem června modelka v rozhovoru pro Us Magazine dokonce hovořila o případné svatbě a o tom, jak je teď spokojená. „Jsem nyní velmi šťastná - díky svému příteli. A má pohádka pokračuje,“ uvedla.

Co se od té doby stalo a jaký je skutečný důvod rozchodu jednoho z nejsledovanějších hvězdných párů, zůstává prozatím zastřeno tajemstvím. Podle všeho se ale rozešla Elisabetta s Cloonyem, což je pro toho vyhlášeného playboye asi pořádně studená sprcha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám