Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátora Jana Musila, jehož jsme bývali zvyklí vídat na televizní obrazovce, jsme potkali po hodně dlouhé době. Zajímalo nás, čím se živí a zda si po rozchodu se svým partnerem Patrikem našel novou lásku.

Se svým ex se Honza stále vídá, dokonce byli viděni, jak spolu vyrazili na koncert. "My to tak děláme. Když nějaké partnerství končí, neznamená to, že toho člověka zamáčknete a už to nefunguje. Stále jsme dobří přátelé, i když to zní jako klišé. Vyhledáváme se, dokonce si píšeme každý den na dobré ráno i dobrý večer," svěřil. Nového partnera prý ještě nemá. "Jsem smířený se svým osudem, nikoho jiného nemám. Nechávám to náhodě," vysvětlil.

Opuštěný se ale necítí. Zejména díky svým dvěma dcerám, které zplodil v mládí, když si ještě nebyl jistý svou sexuální orientací. "Starší bude příští rok třicet, mladší letos pětadvacet, jsou to dospělé ženy, obě mají svůj vztah, a jsem na ně pyšný, jak má otec být. A už se těším jen na svoji další roli, dědečka. Na jednu stranu je dobře, že na to holky nespěchají, doba už je taková, ale myslím, že u té starší se snad brzy dočkám," věří Musil.

Ten jezdí se svými pořady po republice, v televizi zatím žádnou novou šanci nedostal. "Člověk už není otrokem televizí, v poslední době nepřišlo nic zajímavého, a ani mi nikdo nezavolal. Všichni vědí, že já rád dělám něco pro lidi a s lidmi, a takové pořady dnes nejsou," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám