Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste občas zabrousili na profily Miley Cyrus na sociálních sítích, museli jste si všimnout její dvoumetrové tanečnice Ashley Amazon. Miley vedle ní nechává ráda vyniknout svou drobnost, a tak se to jejich společnými snímky z koncertů a převážně z nejrůznějších párty jeden čas jen hemžilo. Tentokrát ale Ashley zavítala do klubu Madame JoJo v londýnské čtvrti Soho sama a takhle to dopadlo...

Grandiózní tanečnice s výškou 201 centimetrů, která se dokonce pyšní titulem největší burleska na světě, opouštěla podnik v pozdních nočních hodinách, ale i když se zdála být při smyslech, ve dveřích se před fotografy objevila s holým hrudníkem. Že by vzrostlé ženštině spadly šaty přesně v tu ‚nejnevhodnější‘ chvíli?

Než začala být Ashley součástí týmu MIley Cyrus, s níž jezdí po světě v rámci jejího kontroverzního turné Bangerz, vystupovala například v podniku Beacher's Madhouse v Hollywoodu právě jako burleska.

Reklama

Další články

Načítám