Hlavní obsah
Článek

Festival v Cannes není jen o filmech, ale každoročně na něm slavné dámy odhalují své tělesné přednosti. O první senzaci letošního ročníku se postarala Pamela Anderson (46).

Zahajovací snímek Grace, kněžna monacká příliš velké nadšení nevzbudil, což se ovšem nedá říct o legendární plavčici z Pobřežní hlídky. Pamela si ve francouzském Cannes užívá VIP servis a zdejším slunečním paprskům vystavuje své tělesné křivky.

Úvodní entrée se sexy čtyřicátnici na festivalu příliš nepovedlo. Pamela Anderson se totiž pokusila napodobit Marilyn Monroe, ale její snaha dopadla dost nešťastně. Kopírování nenapodobitelného sexsymbolu pro ni vyznělo nelichotivě a krátký sestřih i retro šaty zdůraznily její přibývající věk.

Tímto prohřeškem se Pamela nejspíš poučila a následující den vyrazila na pláž v dlouhé paruce, která připomínala její nejslavnější léta v seriálu Pobřežní hlídka. Při převlékání do bikin navíc ukázala svá silikonová ňadra. Nejspíš pochopila, že odhalování je na rozdíl od kopírování nedostižných vzorů sázkou na jistotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám