Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) jedná na vlastní pěst. Po necelých dvou dnech strávených na psychiatrii podepsala včera dopoledne revers a krátce po poledni odešla domů. A to přesto, že podle odhadů svého manažera Dušáka měla strávit v psychiatrické léčebně dlouhé měsíce.

„Ano, Iveta je doma. Ráno jsem byl za ní na klinice a vypadala mnohem lépe než den předtím. Pak jsem odjel mimo Prahu a odpoledne mi volal manažer Richard Dušák, že Iveta podepsala revers a opustila kliniku,“ svěřil se Super.cz Ivetin partner Domenico Martucci (47).

Ten se Super.cz svěřil, že Ivetini nejbližší byli z jejího odchodu z léčebny v šoku. „Nikdo jsme s tím nesouhlasili. Iveta mi slíbila, že se pokusí vydržet tam alespoň pět dnů. Když dorazila domů, volala mi z mobilu, který nemohla mít při hospitalizaci u sebe. Ihned, jak skončím v práci, jedu se za ní podívat,“ vysvětlil Super.cz zoufalý Martucci.

Těsně před včerejší půlnocí tak dorazil Domenico do Uhříněvsi, kde začaly opravdové manévry. Domenico přijel se svou manažerkou, ta zastavila několik metrů od Ivetiny vily, najednou se otevřela brána a auto i s Italským šlechticem vjelo na Ivetin pozemek. A přestože Domenico zprvu Ivetu za její lehkovážnost rozhodně nepochválil, hned se zase udobřili a strávil v její vile noc.

Jediný, kdo měl z Ivetiny přítomnosti doma radost, byl Artur. Ten zářil štěstím a dokonce laškoval s přítomnými novináři. A když šel kolem půl jedenácté večer spát, popřál všem dobrou noc.

Online deník Super.cz ještě dnes přinese exkluzivní rozhovor s Domenikem Martuccim o Ivetě, její labilitě, závislosti na alkoholu a o tom, jak se bude dál snažit zachránit jí život.

Reklama

Další články

Načítám