Hlavní obsah
Článek

Super.cz se podařilo zjistit informaci, která může zodpovědět pár otázek kolem dosud záhadných příčin toho, proč si Iveta Bartošová (†48) sáhla na život. Na vině je paradoxně alkohol, přestože ho už dávno nepila.

„Iveta brala docela slušné dávky prášků na potlačení chuti na alkohol. Pokud vím, opravdu s ním od loňského podzimu neměla žádné problémy. A ty léky jí skutečně pomáhaly potlačit touhu se napít. Jenže bohužel i škodily. A to tím nejhorším možným způsobem. Potlačovaly totiž nejen chuť pít alkohol, ale i chuť k jídlu. Iveta se nedokázala přemoci, aby něco snědla, a tak jen chřadla a dostala se do stavu, kdy byla extrémně vyhublá a její duši ovládly i deprese. Život z ní vyprchával už předtím, než skutečně zemřela. Neměla už sílu dál bojovat. Pořád jen spala, nebo se trápila,“ vypočítává důvody zpěvaččiny smrti její blízký přítel, který byl s Ivetou v pravidelném kontaktu.

Že asi dávky léků nebyly úplně v pořádku, když chodila na zkoušky omámená, potvrdil krátce po smrti Ivety i bubeník její kapely Jiří Jirsa.

Je paradoxní, že léky, které jí měly pomoci, ji částečně také zahubily. Kdyby byla při síle, asi by se nemuselo stát, že si došla na železniční koleje pro smrt…

Reklama

Další články

Načítám