Hlavní obsah
Článek

Prezident republiky Miloš Zeman se rozhodl dát svému národu na srozuměnou názor na sebevraždu Ivety Bartošové (†48). Na rozdíl od všeználka Jaromíra Jágra si ale rozhodně nemyslí, že na vině jsou novináři. Naopak, z podílu na smrti zpěvačky viní její okolí. I hlava státu tak už nepřímo obvinila Josefa Rychtáře (65) (a patrně i další lidi) z toho, že nemá úplně čisté svědomí.

„Já si, upřímně řečeno, nemyslím, že by bulvár byl hlavním faktorem sebevraždy Ivety Bartošové. To já bych se musel zasebevraždit aspoň patnáctkrát, a jak vidíte, jsem stále naživu,“ vtipkoval Zeman v Pressklubu Frekvence 1, který stanice vysílá o víkendu.

„Já si myslím, že Iveta Bartošová mohla zpívat tak jako třeba Marie Rottrová nebo Hana Hegerová do sedmdesáti nebo osmdesáti a že to, co ji zabilo, byli lidé kolem ní. Ten bulvár může být doplňující faktor, to vám samozřejmě uznávám, ale sám o sobě, kdyby byla v přátelském prostředí, by ji určitě nezabil,“ svěřil se se svým názorem moderátoru Luboši Xaverovi Veselému prezident.

Reklama

Další články

Načítám