Hlavní obsah
Článek

Americká topmodelka Cindy Crawford (58) v dětství uvažovala, že si nechá odstranit znaménko nad rtem. Dobře, že ji její matka přemluvila, neboť jistě i díky němu se z ní stala nejslavnější modelka své generace.

Celeste Buckingham (28) zdobí stejné znaménko na pravé straně obličeje. Slovenská zpěvačka na rozdíl od americké modelky ale nikdy neuvažovala nad tím, že by si ho nechala chirurgicky odstranit. „Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Tu pihu vidím každé ráno v zrcadle a je součástí mé tváře, mého těla. Vlastně si toho všímám, jedině když si toho jiní lidé všímají,“ nechala se slyšet Celeste. Porotkyně už ukončeného X Factoru je vlastně za znaménko krásy vděčná. „Lidé mě poznávají někdy výhradně kvůli tomu. Nikdy bych se ho nezbavila,“ nechala se slyšet.

Není úplně tak obvyklé, že by známé osobnosti daly přednost své přirozenosti. Většinou celebrity s pihami a znaménky bojují. Charakteristickou pihu z tváře si nechal odstranit třeba Enrique Iglesias. Pro příklady nemusíme ale chodit daleko, o své poznávací znaménko v obličeji přišla po zásahu chirurga třeba herečka Hana Vagnerová (41).

Reklama

Další články

Načítám