Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) se v úterý večer setkala tváří v tvář s princem Williamem (41) na galavečeři na hradě Windsor, kam byla pozvána spolu s dalšími britskými významnými osobnostmi. A jak to vypadá, když spolu diskutují jedna z nejslavnějších modelek všech dob a budoucí anglický král?

Britská média popisují, že setkání zavánělo ze strany slavné jmenovkyně princovy manželky flirtem. Kate se začala zdánlivě cudně usmívat, vystrčila nožku z rozparku šatů a začala se ptát Williama: „Kde je vaše žena? Ona tu není?“ Načež následník trůnu odvětil, že zůstala doma s princem Georgem. Modelka se poté opatrně rozhlédla na obě strany, naklonila se k Williamovi a řekla: „Jaká škoda...“

Galavečer v paláci se konal k příležitosti pocty pracovníků nemocnice The Royal Marsden Hospital a celkem se jej účastnily více než dvě stovky hostů. Nechyběla mezi nimi i nám velmi dobře známá jména - herečky Cate Blanchett, Emma Watson či Helena Bonham Carter, modelka Cara Delevingne nebo fotograf Mario Testino.

Reklama

Další články

Načítám