Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mnoha měsících čekání na to, kdy úřední šiml konečně doúřaduje, je zpěvačka Míša Nosková (41) konečně rozvedená s Janem Horsákem, s nímž má dceru Elišku. "Papíry mi přišly včera, ale ještě jsem neslavila. Určitě si ale otevřu lahev dobrého šampaňského," svěřila Super.cz Nosková.

Už dopředu ke své znovunabyté svobodě natočila i videoklip k jedné z písniček, které zpívá se svojí kapelou. "Písnička Respire je o svobodě, volnosti a o tom, že všechno v životě se dá přežít, což se, myslím, k mé nově nabyté svobodě hodí. K tomu samozřejmě patří poslední vyjádření k mému rozvodu," řekla nám Míša.

"S Elinkou je nám společně moc hezky a jsem ráda, že se můžu naplno věnovat svým dvěma největším láskám - jí a práci - zároveň. Rozvedená jsem, šampaňské si otevřu symbolicky na oslavu nové životní etapy a partnera k sobě teď rozhodně nehledám. Nebylo by to teď ani možné díky muzikálům, které mě v tomto půlroce čekají," dodala.

"Zatímco v Česku mě znají spíše jako hubnoucí celebritu, v Německu koncertuji se svojí kapelou The Trek, hrají nás na rádiu Die Neue Welle a chystáme v pořadí již 2. CD. V kapele mám čtyři chlapy - dva starší a dvě fanynkami obklopená princátka," uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám