Hlavní obsah
Článek

Plný vzteku, že by v něm snad rozmlátil na kaši i dvoumetrového chlapa, je nyní nejmenší český herec Roman Skamene (69). Hvězda veksláckého filmu Bony a klid, jehož pokračování příští týden vstupuje do kin, se rozpálila doběla ze slov Ivana Jonáka, který o něm a jeho manželce prohlásil, že mu rozkradli legendární Discoland. „Tohle si nenecháme líbit! Bude žaloba,“ řekl Super.cz rozezlený Skamene.

Ve filmech dělá neskutečné syčárny a podle Jonáka, odsouzeného za to, že nechal zavraždit svou manželku, se jich pár měl dopustit ve skutečnosti.

„Cože? Tohle tvrdí? To je .....(herec použil hanlivé označení pro pánské pohlavní ústrojí – pozn. red.). Jde o naprostou blbost, naopak se o něj má žena starala. Pak nám zničehonic napsal sprostý dopis, že jsme ho okradli. Vůbec tomu nerozumím,“ kroutí hlavou Skamene.

Když jsme mu slova Jonáka přečetli, rozčílil se ještě víc. „Úplně jsem se roztřásl. To je dost síla, určitě ho budeme žalovat. My nijak jeho klub neprovozovali, jen právnická firma, v které má manželka pracuje, tam pronajímala nějaké garáže nebo co. Co ten člověk říká, to je urážka. Přehnal to, takže budou soudy,“ uvedl Skamene a přidal i myšlenku, zda za rozkradením podniku nestojí jeden z blízkých příbuzných Jonáka, který má mít problémy s drogami.

„Myslel jsem, že se vzpamatoval, ale on tam (ve vězení – pozn. red.) založil nějakou sektu, a ti vrahouni, mezi kterými osmnáct let byl, mu nakukali takové hovadiny. A on to pak hodí na mě? Budu to řešit,“ dodal nekompromisně Skamene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám