Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ewu Farnou (30) jsme už setsakra dlouho neviděli a nedávala o sobě vědět ani na svých fanouškovských stránkách. Kde se tak dlouho schovávala? "Dopřála jsem si opravdu pořádnou dovolenou, myslím, že jsem si ji zasloužila," svěřila Super.cz, když jsme se s ní potkali na zkoušce k dnešnímu předávání hudebních Cen Anděl.

"Byla jsem pět týdnů v Indonésii, hlavně na Bali. Vystřídali se tam všichni možní moji blízcí od přítele až po mamku s bratrem," vyjmenovala svoji společnost na dovolené. "Bylo to skvělé, není tam sice tolik památek, ale celá krajina je velmi inspirující a pohodová. Půjčovali jsme si skútry za šedesát korun na den a projeli si celý ostrov," vyprávěla Ewa, která je pořád krásně opálená.

"Ještě aby mi to po pěti týdnech trochu nevydrželo," smála se zpěvačka, která dnes večer v přímém přenosu na ČT představí i novou písničku. "Už jsem ji zpívala v polštině, ale s českým textem to šlo ztuha, vznikl asi na třicátý pokus," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám