Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otevření první evropské pobočky muzea voskových figurín Grévin zavítaly nejen ty osobnosti, které zde měly své kopie, ale zvědavost sem nahnala i další známé tváře, které na svou sochu teprve čekají.

Moderátor večera Leoš Mareš (47) se nechal slyšet, že na svou voskovou podobu stále marně čeká a že by byl hrdý na to, kdyby ji francouzští mistři tohoto řemesla vytvořili. Jeho kolegyně Gábina Partyšová (45) byla o něco skromnější. Byla by ráda za vlastní sochu z vosku? „Nemám tyhle sny, touhy a přání. Nemyslím si, že bych měla patřit do tohohle muzea. Třeba někdy dokážu něco takovýho, že svoji podobiznu jednou budu mít,“ zasnila se Gábina.

Partyšové se nejvíc líbilo, jak umělci ztvárnili figuríny s podobou Céline Dion, Lucie Bílé nebo George Clooneyho. Nejvíce času ale strávila ve společnosti Miloše Formana. Gábina, která není od svého rozvodu spojovaná a žádným mužem, se k českému oscarovému režisérovi lepila jako vosa na bonbon. „Strašně se mi líbí, jak ho tady vypodobnili,“ nechala se slyšet moderátorka, která byla překvapená režisérovou výškou: „Sochy jsou vypodobněné v reálné velikosti. Miloš je docela velkej chlap, když ho tak vidím.“

Reklama

Další články

Načítám