Hlavní obsah
Článek

Jako modelka oblétla Simona Krainová (51) planetu křížem krážem. Krásná místa si ale neměla šanci nikdy příliš užít, protože ji zde držely pracovní povinnosti. Dnes už je známá blondýna ve fázi, kdy se může do vyhlášených destinací vracet a užít si je se vším všudy. Naposledy Simona s manželem Karlem a svým stylistou Honzou a jeho manželem Jurym prožili víkend ve španělské Barceloně.

„Barcelonu mám moc ráda. Nikdy jsem si to město ale nemohla moc užít. Vždycky jsem putovala z letiště na hotel, z hotelu do studia a ze studia zase na letiště," říká Simona. „Měli jsme se báječně. Na to, že slibovali déšť, tak nám nakonec celou dobu svítilo sluníčko. Krásné počasí jsme využili na sto procent, hodně jsme se procházeli, odpočívali jsme a v ohromné míře jsme jedli."

V jedné restauraci způsobila modelka pozdvižení. „V jedné sushi restauraci jsme se přejedli. Pokud má člověk pocit, že se sushi nemůže přejíst, tak já dnes vím, že to není pravda. Udělali jsme si velkou objednávku, a pak nám bylo líto to nesníst. I ti lidi v restauraci nemohli věřit tomu, že jsme snědli tak ohromnou horu jídla. Zaměstnanci za námi chodili a ujišťovali se, jestli jsme v pořádku," směje se Simona.

Krainová se nebojí si upřímně přiznat, že jsou pro ni tyto chvíle bez dětí důležité. „Jelikož neustále pracuju a jsem zároveň maminka, tak je fajn čas od času vypnout,“ říká. Její synové si ale brzy přijdou taky na své. Už je totiž naplánovaných několik dovolených v plném počtu. „Už v červnu se chystáme i s dětmi odletět na Kanáry,“ prozradila modelka a pokračovala ve výčtu svých plánů: „Potom plánujeme dovolenou ve Slovenském ráji, kde máme chaloupku, s dětmi tam pojedeme poprvé. Pojede i malý Kája a mé kamarádky.“

Reklama

Další články

Načítám