Hlavní obsah
Článek

Nechat dudlík dítěti, nebo mu ho záměrně brát? To je otázka. Mladší syn Simony Krainové (51) Bruno (1,5) prý této pomůcce nikdy nepodlehl, její starší syn Max ale ještě ve čtyřech letech bez dudlíku neusne. Modelka to ale neřeší a nechává své děti volně žít.

„Sama jsem neměla ráda, když mě v dětství rodiče do něčeho nutili, třeba abych jedla to, co mi nechutnalo. Nechávám proto svoje děti být volně," nechala se slyšet Simona a dále na toto téma uvedla: „Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by měl v pubertě dudlík, takže si myslím, že to u Maxe časem odezní. Jednou ho vyplivne, až bude chtít, nechám to na něm."

Někteří odborníci varují před používáním dudlíku u starších dětí, neboť údajně může zadat příčinu v křivení zubů. Toho se ale blonďatá kráska nebojí, sama má dobrý genetický základ, který prý snad její děti zdědí. „Nikdy jsem neměla problémy se zuby, nenosila jsem ani rovnátka.

„Samozřejmě, že svoje děti vedu k tomu, aby si čistily zuby. Bruno je třeba šikovnej a samostatnej, od roku a půl si sám myje zuby. Nedělá to samozřejmě dokonale, ale snaží se. Je dobrý děti naučit návykům, aby v dospělosti neměly s takovými věcmi problém,“ říká Simona.

Související témata:
Dudlík

Reklama

Další články

Načítám