Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro modelku Simonu Krainovou (51) je její tělo pracovním nástrojem a musí o něj hodně pečovat. Poměrně hodně energie a času vkládá do péče o vlasy, překvapilo nás, že třeba její sněhobílý chrup je zcela přirozený a bez zásadního zásahu profesionála.

„Prsa a zuby jsou vážně moje,“ smála se Simona a dále uvedla: „Mám dobrej genetickej základ od rodičů, tak o zuby nějak zvlášť pečovat nemusím. Já jsem ve své podstatě flink. Pokud se jedná o věci, které mě fakt nebaví, tak mám naštěstí kolem sebe fajn zodpovědné lidi, kteří mě upozorní na to, že bych měla třeba na kontrolu k zubaři a zubní hygienistce. Stejně to funguje, když mám přezout pneumatiky," směje se Simona. Modelka si tuto pohodlnou podporu nemůže vynachválit a vyhovuje jí. „Moje asistentka mě stále zachraňuje. Třeba mi zavolá, abych si vzala deštník, když prší," říká Krainová a se zvonivým smíchem v hlase dodává: „Potřebovala bych aparát lidí, kteří by mi připomínali, co mám dělat."

Bělení zubů absolvovala modelka poprvé v životě teprve před rokem a půl a nevypadá to, že bude v brzké době potřeba to opakovat. „Mám přirozeně bílé zuby od přírody. Moje doktorka se divila, že si je vůbec chci nechat bělit. Když mi ukázala vzorník a porovnaly jsme to s barvou mých zubů, byl to ten nejsvětlejší odstín.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám