Hlavní obsah
Článek

Rodiče Simony Krainové (51) žijí v Havířově a matka jejího manžela Karla Vágnera ještě dále v Bratislavě, a tak manželé nemůžou využívat babičky k hlídání svých ratolestí. Proto si zaměstnaný manželský pár neporadí bez pomoci profesionální paní na hlídání.

„Musí se všechno plánovat dopředu. Potřebujeme proto chůvu, ona je pro nás strašně důležitým článkem v naší rodině," nechala se slyšet Simona. „Jsem hrozně ráda, že máme Magdu, které svoje děti ráda svěřím. Je to zdravotní sestra, má vystudovanou vysokou zdravotní školu, moje děti miluje, ale na druhou stranu je nekompromisní a držkatá ženská, což je mi blízký,“ chválí si modelka výběr ženy, která jí pomáhá v péči o syny Maxe a Bruna.

Pro modelku, která patří mezi nejznámější v Čechách, je hodně důležité, aby měla po svém boku člověka, kterému může věřit. „Jsem ráda, že jsem našla člověka, kterému můžu stoprocentně důvěřovat, kterého můžu s klidným svědomím pustit do své rodiny bez strachu, že by vynášel informace," říká Simona Krainová.

Je pravda, že opatrnosti není nikdy nazbyt. Velmi špatné zkušenosti s upovídanou chůvou měli manželé Victoria (49) a David Beckhamovi (48). Jistá Abbie Gibson práskla britskému bulváru, že manželství slavného páru procházelo krizí a že fotbalista chtěl módní ikonu opustit. Při uvádění příkladů neloajality personálu nemusíme chodit za hranice. Třeba chůva syna Ivety Bartošové Golda sepsala o skandálním soukromí zesnulé zpěvačky knihu.

Reklama

Další články

Načítám