Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rozpad slavného páru letos otřásl celým šoubyznysem, ale pro samotné aktéry nejspíš nešlo o žádný zásadní zvrat. Zpěvák Chris Martin (37) si už měl dokonce najít nový objev a múzu pro svou hudební tvorbu.

V březnu přišli Chris Martin a jeho manželka Gwyneth Paltrow (41) se společným prohlášením, v němž přiznali partnerskou krizi, která přerostla v odloučení. Jejich vztah byl ovšem vždy opředen spekulacemi. Zatímco frontman Coldplay trávil většinu času v Londýně, jeho žena měla závazky v Hollywoodu. Společně se na veřejnosti objevovali jen zřídka a fotografie, na nichž k sobě mají blízko, jsou velkou vzácností.

Zahraniční média tak spekulují o tom, že slavný pár žil v otevřeném vztahu, který beztrestně umožňoval úlety pod podmínkou, že nepřerostou v hlubší city. A to byl právě kámen úrazu v případě Chrisova románku s herečkou Alexou Chung (30), k níž má údajně zpěvák velmi blízko.

Po jedenáctiletém manželství s Gwyneth Paltrow, s níž má dceru Apple (9) a syna Mosese (7), si ale Chris Martin příliš nepolepšil. Jeho stále ještě manželka se může pochlubit Oscarem za roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare, ale její nástupkyně má za sebou jen dvě nevýrazné televizní role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám