Hlavní obsah
Článek

Tři sympatické zpěvačky, které začínaly v divadle Semafor, se objevily společně na veřejnosti. Miluška Voborníková (64) a Petra Černocká (74) doprovodily Petru Janů (71) na křest vína s jejím portrétem. Svou vinětou se pochlubil i zpěvák Petr Janda (81).

Trojici šarmantních zpěvaček spojuje kromě někdejšího působení v divadle Semafor i výstavní figura, kterou se i po překročení šedesátky pyšně chlubí. Šarmantním šedesátnicím by postavu mohly závidět i o generaci mladší kolegyně.

Petra Janů přiznala, že si na červeném víně ráda pochutná, ač pije jen příležitostně. "Za svůj život už jsem si svůj žejdlík fakt vypila, zvláště když jsem křičela do mikrofonu a zpívala rock. Dnes už piju jen svátečně a vlastně jen červené vínko, takže jsem ráda, že jsem vyfasovala právě červené," svěřila Super.cz zpěvačka, která před dvěma týdny podstoupila poprvé plastiku prsou.

Křest vín s vinětou Petry Janů a Petra Jandy si užívala i popová princezna 70. let Miluška Voborníková, která sice dorazila bez manžela Petra Spáleného, ale i tak zářila na všechny strany jako sluníčko. A jak sama přiznala, na nedostatek práce si nemůže stěžovat.

„Pořád máme s Petrem dost vystoupení a jezdíme po celé republice," pochlubila se žena, která má snad třicet let pořád postavu jako ze žurnálu.

Reklama

Další články

Načítám