Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, rusovlasá policistka Kamila M., která vyšetřuje sebevraždu Ivety Bartošové (†48), byla jednou z polonahých hvězd nesmrtelného filmu Slunce, seno, erotika. Jak na ni vzpomíná režisér Zdeněk Troška (70)? Byl nadšen z její nadprůměrné inteligence, kterou prokázala na place mezi svlékacími scénami!

„Tenkrát to byla osmnáctiletá studentka. Nikdo nevěděl, jakou bude jednou dělat profesi. A vlastně se ani nesvlékala, jenom ukázala poprsí v krajkách. To ta druhá, Gábina, byla úplně nahá. Připadá mi trošku pitomé, že to teď někdo vytahuje,“ říká Troška.

„Pamatuju si ji jako vtipnou a inteligentní holku. Kdyby nebyla inteligentní, tak nebude dělat práci, kterou dneska vykonává. Na takové místo se každý nedostane. Šlo o velice chytrou, bezvadnou a moderní holku. Byla velmi duchaplná. Bylo také poznat, že je sečtělá. Překvapilo mě, že jsem se s ní mohl bavit úplně o všem. Už tenkrát měla obrovský přehled o muzice, literatuře, filmu, ve všech oblastech. Rozhodně nešlo o tuctovou dívenku,“ říká Zdeněk, jehož trilogii Slunce, seno… zná dnes snad každý nazpaměť.

„Velice mě svým rozhledem potěšila. Bylo poznat, že je velice erudovaná, a navíc nezkazila žádnou srandu. Zkrátka úžasná, skvělá dívenka,“ uzavřel Troška.

Reklama

Další články

Načítám