Hlavní obsah
Článek

Na zářijovou premiéru legendárního muzikálu Fantom opery chtějí všichni protagonisté vypadat co nejlépe. Bohuš Matuš (50) a Pepa Štágr prozradili, že začali hubnout, aby vypadali co nejlépe v kostýmech, Tereza Mátlová (48) hodlá navštívit plastického chirurga, aby jí napravil zlomený nos. A představitel Fantoma Opery Marian Vojtko (51) nelenil a už na operačním sále strávil osm hodin.

"Od šestnácti let nosím dlouhé vlasy a vlasáč chci být dál. Ovšem, jak mi řekl můj lékař, mám hodně testosteronu, což je sice v jiných oblastech dobré, ale ubývají mi kvůli tomu vlasy. A tak jsem se rozhodl, že nepůjdu přírodě naproti, ale trochu ji obelstím," vysvětlil Marian, proč se rozhodl podstoupit transplantaci a multiplikaci vlasových folikulů.

Vlasy si nechává zahustit a přidat už podruhé. "Musel jsem si našetřit. Budou mi aplikovat tisíc štěpů, které se nasadí do koutů a uprostřed mi jimi vlasy zahustí, abych mohl být zase jako Sandokan, a třeba ještě někdy dostanu roli prince, a za pět let tak nebudu vypadat jako Jirka Korn nebo Martin Pošta," smál se Marian.

Jako milovníkovi žen se mu ovšem na žižkovské klinice líbilo. Obskakovaly ho hned čtyři sestřičky, navíc nikoli v bílých nebo zelených uniformách, ale, jak vidíte na snímcích, v rozkošných barevných modelech. "S těmi se dá i osm hodin na sále vydržet, navíc je mi inspirací i pan doktor, který má kštici opravdu záviděníhodnou," dodal zpěvák.

"Budu si muset pár dní dávat pozor, abych se do hlavy neuhodil, jako se mi to stalo minule, když mi pak nějaké štěpy vypadaly. Chvilku budu mít na hlavě strup, který se nesmí zakrývat čepicí, ale pak už to bude v pohodě. A operace nebolí, jenom ta první injekce, která mi hlavu znecitliví," uzavřel, než jsme ho v operačním sále nechali v rukou personálu.

Jak bude po transplantaci vlasů vypadat, můžeme posoudit nejpozději 13. září, kdy se koná premiéra Fantoma opery v divadle GoJa Music Hall, na představení jsou už nyní vstupenky v předprodejích.

Reklama

Další články

Načítám