Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janu Strykovou mají televizní diváci spojenou především s rolí sestřičky Kateřiny Vránové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ona je však činná také v divadle. Dokonce velmi činná - už měsíc a půl po porodu svého prvního dítěte, syna Jáchyma, pilně zkouší.

Stryková přijala roli ve hře Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, kterou připravuje Divadlo Studio DVA v rámci Metropolitního léta hereckých osobností. V kousku z pera Patrika Hartla, který, jak jsme u tohoto autora zvyklí, vtipně pojednává o slastech a taky strastech partnerského soužití, se bude alternovat s Jitkou Schneiderovou.

Kvůli mateřským povinnostem nemá času nazbyt, ale divadlo jí vyšlo vstříc - zkoušky má časově přizpůsobené tak, aby stíhala kojit.

Dalšími, kteří na Letní scéně Vyšehrad, kde se budou Hovory uvádět, vystoupí, jsou Filip Blažek, Kryštof Hádek v alternaci s Michalem Slaným, Marika Šoposká a Roman Štabrňák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám