Hlavní obsah
Článek

Také se vám zdálo, že jste rusovlasou kriminalistku Kamilu M. (41), která vyšetřuje sebevraždu Ivety Bartošové (†48), už někde viděli? Nešálil vás zrak! Dáma, která kvůli rudým vlasům dostala přezdívku Rudá Sonja, není v šoubyznysu totiž žádným nováčkem. Coby osmnáctiletá totiž ukázala svá dívčí ňadérka v rozpuku celému národu ve filmu Slunce, seno, erotika!

Pamatujete na scénu, v níž Jaroslava Hanušová na konci snímku shromážděným hoštickým spoluobčanům ohlašuje program z technických důvodů začínající přehlídkou plážových hostesek?

První se na scéně objeví právě Kamila. Nakrucuje se, po divácích hází očka, i bokem na splavu svůdně zavlní.

Následuje scéna s příjezdem italské družby, na níž se chce Hanušová dívkami v čele s Kamilou pochlubit, jsou ale odmítnuty, a tak je zve na panáka.

Snad každý tyhle scény zná, málokdo si ale culíkatou dívenku dokázal spojit s prominentní vyšetřovatelkou kriminálky, která zkoumá, zda náhodou Bartošové k sebevraždě někdo nedal motiv.

To ona nedávno prohledávala okolí tratě a hledala ztracený košíček, na místě tragédie byla mezi prvními a také již několikrát Rychtáře navštívila a odnášela si důkazy ke zkoumání. A také byla pozvaná na zpěvaččin pohřeb, přišla ale pozdě.

Reklama

Další články

Načítám