Hlavní obsah
Článek

Rozum zůstává stát nad myšlením lidí, kteří toho byli schopni. Na jedné sociální síti se totiž objevila stránka, která nabízí amulety, jejichž součástí má být údajně popel z pondělní kremace Ivety Bartošové (†48). I kdyby šlo „jen“ o legraci, jde o neskutečně nechutný žert.

„Nabízíme k prodeji amulety z popela slavné zpěvačky Ivety Bartošové. Skvělé ceny! Neváhejte s objednávkami!“ píše se v záhlaví stránky, zatímco u fotografie jednoho z výrobků jsou ještě odpornější popisky. „Přívěsek ze slitiny imitující stříbro. Obsah 2 g popela tragicky zesnulé Ivety Bartošové. Akční cena 350 Kč. Omezená nabídka!!! Jde o přebytky z kremace, které se běžně likvidují. Nyní můžete mít památku na Ivetu Bartošovou stále u sebe. Udělejte si radost!“ píší autoři stránky.

Udávají, že popela prý mají k dispozici 644 gramů, a uspokojí tak pouze 322 zájemců o produkt. Že by ale podobnou věc šlo jen tak lehce získat, je zhola nemožné.

S největší pravděpodobností se ale zesnulá zpěvačka stala obětí nechutného žertu. Stránka před pár dny měla v názvu informaci o tom, že zemřel Zdeněk Macura. Kdo má ale na takové hloupé vtípky v současné době náladu, to asi nikdo normální nepochopí…

Reklama

Další články

Načítám