Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) asi musel brát silné tlumící prášky, jinak by se nejspíš nestalo, že by posledních deset dnů před médii, která Josef Rychtář (65) zbožňuje, nevydal ani hlásku. Teď embargo porušil, když se ozval Super.cz. Zareagoval na zprávu o tom, že chtěl dát urnu s manželkou do hrobu své bývalé ženy Dariny Nové. A docela nás šokoval.

Super.cz uvedl, že hrob patří právě Darině Nové (66), což se nelíbilo Rychtářovi, jemuž se divíme, že vůbec nad možností uložit Bartošovou k rodičům jeho exmanželky uvažoval.

„Jen malá poznámka: Hrob v Říčanech, na který si činí nárok má bývalá manželka, má jednu zásadní chybu, a sice tu, že je můj. Zaplatil jsem ho z dědictví po svém otci. Doklady, které to dokazují, mám já,“ napsal redaktorovi Super.cz

Je pravda, že Rychtář skutečně nechal před lety vyrobit na hrob pamětní desku se jmény všech tří rodin, z nichž jeho žena pochází. S jejími rodiči si rozuměl, měl je prý rád, a tak se údajně sám nabídl, že něco takového učiní.

Jenže samotné hrobové místo mu skutečně nepatří. Kdyby došla věc do absurdna a chtěl pořídit Ivetě náhrobek ze second handu, mohl by ho odnést z hrobu exmanželky, nechat z něj odstranit nápisy a pořídit na ně nové se jménem Bartošové. Do samotného hrobu ale nemá co mluvit, ani do něj nesmí žádnou urnu svévolně přidávat.

Když redaktor tímto Rychtářovi argumentoval, dočkal se už jen zprávy, že o tom s nikým nebude polemizovat.

Rychtář si vůbec rád činí nárok na cizí majetek. Před časem oznámil, že se k Darině Nové přestěhuje zpátky, protože dům, v němž bydlí, je celý jeho. To je ale pravda jen z dvou a půl dvanáctin…

Reklama

Další články

Načítám