Hlavní obsah
Článek

Každá žena má své oblíbené prádlo, které může obléct při jakékoliv příležitosti. Někdy ale vaše oblíbená krajková podprsenka není to pravé ořechové. Zvláště, pokud ráda oblékáte přiléhavé oblečení. Vyhněte se faux-pas a raději oblékněte hladké spodní prádlo!

Konec rýsujícím se švům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezešvé a hladké spodní prádlo by nemělo chybět v žádném ženském prádelníku. Je jako dělané pod přiléhavé oblečení a pořídíte ho v mnoha různých stylech. Na Astratex.cz nyní seženete vybrané kousky bezešvého, hladkého a dokonce sportovního prádla se slevou 20%! Tak neváhejte – akce platí jen do konce týdne. Vybrali jsme pro vás čtyři trendy hladké podprsenky – co jim říkáte?

Toužíte po plnějším dekoltu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní Push-Upka Brillant splní vaše očekávání. Vyztužené košíčky s tvarovanou pěnou zvětší a vytvarují vaše poprsí a vy se budete cítit sexy jako nikdy dřív. Řasení na hladkých košíčcích vytváří optický klam, díky kterému bude váš dekolt působit ještě plnějším dojmem. Tuto krásku s krajkovými detaily pořídíte hned ve čtyřech barvách a tento týden navíc o 20% levněji!

Hledáte něco nevšedního?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vsaďte na neotřelé vrstvení! Originální nevyztužená podprsenka Campi si vás získá na první pohled. Jemná bílá síťovina a černá krajka společně tvoří neodolatelnou kombinaci. Bude slušet každé ženě, která chce být jedinečná. Díky všitým kosticím budou vaše vnady celý den na svém místě a vy si můžete užívat pocit nově nabytého sexappealu.

Sledujete módní trendy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pak vás určitě zaujme stylová Push-Upka Marilou. Zářivá barva a vyšívaná krajka jsou to pravé pro tuto sezónu. Vpusťte barvy do svého prádelníku a zapomeňte na nudu. Tento luxusní hladký kousek vám jako bonus vykouzlí bezchybný dekolt. Nebojte se oslnit!

Milujete pohodlí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezešvý elastický top z jemného mikrovlákna by ve vaší výbavě rozhodně neměl chybět. Udrží vaše vnady na svém místě za všech okolností, proto je jako dělaný pro sportovní a fitness aktivity. Díky antibakteriálnímu vláknu se výborně hodí i jako těhotenská podprsenka! Užijte si pocit dokonalého pohodlí – nyní se slevou 20%!

Další články

Načítám