Hlavní obsah
Článek

Protože Josef Rychtář (65) hned po smrti Ivety Bartošové (†48) veřejně vyhlásil, že se vzdá dědického podílu na její vile ve prospěch jejího syna Artura a že se hned po pohřbu odstěhuje, dá se očekávat, že v nejbližších dnech dům zpěvačky opustí. Kam se ale nastěhuje? Zatímco nedávno sebevědomě prohlašoval, že do domu v Říčanech, který mu prý patří (ve skutečnosti je z větší části exmanželky), situace je úplně jiná!

„V domě pro něj není místo. Jednu část obývá Darina, druhou syn Jan s přítelkyní a miminkem. Neměl by tam kde přebývat. Takže je prakticky bezdomovec. V úvahu přichází jediná možnost, totiž že bude přebývat v kamrlíku, který má v kanceláři ve své bezpečnostní firmě na zahradě manželčina domu,“ uvedl náš zdroj s tím, že jakékoli jiné jeho snahy o proniknutí do domu, z něhož za Ivetou Bartošovou odešel sám a dobrovolně, by pravděpodobně vedly k rázným opatřením ze strany exmanželky.

Ta může požádat například o předběžné opatření. Jako pravděpodobná oběť Rychtářovy brutality, a navíc jako žena, kterou opustil a šel za jinou, by patrně u soudního dvora se svými požadavky uspěla a její bývalý muž by se k domu nesměl ani přiblížit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám